(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Hervis Bike Test 2016. #2

Bikepark Izola + Porečanka


Polazna točka: BikePark Izola
Staze: u dužini od 9 km različitih zahtjevnosti, na šljunku i asfaltu

Bike-park Izola nalazi se u neposrednoj blizini biciklističke staze Porečanka (Parenzana). Ruta Porečanke je raznovrsna i prikladna za svakoga, jer nije preduga niti preteška. Zanimljiva je i raznolika, a blizina bike-parka biciklistima omogućava da iskušaju svoje vještine.Staza je uzrujana i pogodna za svakoga, ne preduga i ne previše zahtjevna ali svestranska i prikladna, a svoje veštine možete probati i u bike parku.

Testiranje bicikli vodit će profesionalni tim, a naši će djelatnici biti na raspolaganju za stručni savjet o odabiru i pripremi bicikle za vožnju. Molimo Vas da na probu ponesete osobnu iskaznicu, i da na testiranju budete 15 minuta prije zakazanog termina. Za sudjelovanje u testiranju preporučamo Vam da ponesete sportsku opremu, zaštitnu kacigu, ali ukoliko je zaboravite bit ćemo Vam na raspolaganju.

Testne vožnje će se održavati na za to prilagođenim rutama, u vremenskim intervalima od 45 minuta. Bicikli će biti dostupni od 10.00 do 16.00 sati, na temelju preliminarne online rezervacije.

(Rezervacija bicikla na samom mjestu događanja moguća je samo u slučaju da ima dovoljno bicikli na raspolaganju) U slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo da događaj odgodi za neki drugi dan ili da ga prekine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE9 km
WEB BICIKLIJADE www.biketest.hr/lokacije