(petak)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Baranja animation festival

Još jedna uzbudljiva vožnja je na pomolu!

BikeMyDay organizira vožnju do festivala animiranog filma “Baranja animation festival” (BAF), uz 30 % popusta na festivalsku ulaznicu, koja je inače 25 kuna.

Polazak je 23. 8. (petak) u 17 sati ispred Mosta mladosti (pješački most) u Osijeku, stoga zainteresirane molimo da se okupe 15 minuta ranije na istoj lokaciji.

Vozit ćemo preko Bilja, Kopačeva, Sokolovca, Mirkovca i Suze pa do Zelenog otoka u Batini. Ruta iznosi otprilike 45 kilometara, te predviđamo dolazak za 2 i pol do 3 sata. Zaustavljanje i odmor prema potrebi i dogovoru.

Potrebno je ponijeti šator i vreću za spavanje, te ostalo što smatrate potrebnim. Naravno, moguće je i u vlastitom aranžmanu organizirati prijevoz stvari automobilom.

Parking za bicikle je osiguran, no obavezno ponesite lokot za zaključavanje bicikla.

Festivalske ulaznice se kupuju na ulazu.

Grupni povratak planiramo između 10 i 11 sati u nedjelju, 25. 8., već prema dogovoru. Individualni polasci su također mogući.

Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne odgovara za nepoštivanje prometnih pravila i eventualnu štetu.

Preporuka je da prije kretanja utvrdite tehničku ispravnost bicikla te da ga servisirate ako je to potrebno.

Pridružite nam se u što većem broju!

program: http://www.bikemyday.com/2013/08/19/vozimo-se-na-baranja-animation-festival-uz-30-popusta-na-festivalsku-ulaznicu/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!