Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
15:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Biciklijada Mali Pariz – Klakar

Biciklijada, zvučnog naziva Mali Pariz – Klakar, zamišljena je kao vožnja biciklista amatera i cikloturista dijelom Brodsko – posavske županije. Naziv je smišljen kao šaljiva asocijacija na auto moto utrku Paris – Dakar kako bi bila lakše pamtljiva.

Start biciklijade je u Malom Parizu u Slavonskom Brodu (parkiralište kod Tehničke škole – Eugena Kumičića 55).

cilj: Općina Klakar - Turističko poljoprivredno gospodarstvo MATA (Donja Bebrina)

ruta: http://www.bikemap.net/en/route/2233352-mali-pariz-klakar/

Hrana i piće su besplatni

Za sve koji dolaze iz drugih gradova i planiraju noćiti u Brodu - dogovorena je cijena noćenja u hostelu u samom centru grada za 100,00 kn po osobi.
Također, iz smjera Zagreba postoji mogućnost jeftinije karte HŽ-a, ali nam morate također rezervirati što prije dolaske.

Potrebna je rezervacija do 20.8.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE46 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/468766186637964...