Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

30 kn

Biciklijada u Karojbi

Biciklijada se održava 06.07.2013 sa početkom u 16:30 h, start je ispred škole u Karojbi, prolazila bi mjestima općine Karojba (najvećim dijelom trasom „Karobjanke“), uglavnom sporednim, makadamskim putevima dijelom Parenzane, preko Badavca, Sopajca...

Dužina staze cca 35 km
Kotizacija: 30 kn (uključen jedan obrok)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
WEB BICIKLIJADE www.bovi.hr/dogadanja