Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

70 kn

BRM 200 km Buzet 2015.

Start i cilj ovog breveta je u Pizzeria Ježić u Buzetu, 11. travnja.

Trasa prolazi kroz Istarske toplice, Livade, Oprtalj, Plovaniju do prve kontrole, najzapadnije točke u Hrvatskoj, svjetionika Savudrija. Druga kontrolna točka je u Barbanu, do koje treba doći preko Umaga, Novigrada, Višnjana, Tinjana i Žminja. Iz Barbana trasa vodi kroz Rašu, Labin, Voziliće, Kršan, Golgoricu i Draguć do cilja u Buzetu.

Ukupno je to 203 km i oko 2300 metara visinaca. Startat ćemo u 9:00 sati, što znači da do cilja treba doći najkasnije do 22:30. Vozimo po svim vremenskim uvjetima. Kaciga je obavezni dio opreme, a prednja bijela i stražnja crvena svjetla uz reflektirajući prsluk ili trake su obavezni dio opreme za noćni dio vožnje ili u uvjetima slabe vidljivosti.

Za sve sudionike organizirana je okrijepa na cilju u Pizzeriji Ježić.

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se možete do 9. travnja 24:00. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, email adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta

Vidimo se na startu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 203 km
WEB BICIKLIJADE randonneurs.bksvn.hr/2015/03/31/najava-brm-200-...