Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

70 kn

BRM 200 km Buzet 2015.

Start i cilj ovog breveta je u Pizzeria Ježić u Buzetu, 11. travnja.

Trasa prolazi kroz Istarske toplice, Livade, Oprtalj, Plovaniju do prve kontrole, najzapadnije točke u Hrvatskoj, svjetionika Savudrija. Druga kontrolna točka je u Barbanu, do koje treba doći preko Umaga, Novigrada, Višnjana, Tinjana i Žminja. Iz Barbana trasa vodi kroz Rašu, Labin, Voziliće, Kršan, Golgoricu i Draguć do cilja u Buzetu.

Ukupno je to 203 km i oko 2300 metara visinaca. Startat ćemo u 9:00 sati, što znači da do cilja treba doći najkasnije do 22:30. Vozimo po svim vremenskim uvjetima. Kaciga je obavezni dio opreme, a prednja bijela i stražnja crvena svjetla uz reflektirajući prsluk ili trake su obavezni dio opreme za noćni dio vožnje ili u uvjetima slabe vidljivosti.

Za sve sudionike organizirana je okrijepa na cilju u Pizzeriji Ježić.

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se možete do 9. travnja 24:00. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, email adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta

Vidimo se na startu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE203 km
WEB BICIKLIJADE randonneurs.bksvn.hr/2015/03/31/najava-brm-200-...