Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

60 kn

Noćni uspon na Sv.Juru (Biokovo)

Noćni uspon na Sv.Juru, noćenje u planinarskom domu Vošac (noćenje 20kn za članove HPS-a/40kn za ostale) i jutarnji spust u Makarsku na kupanje.

Polazak autima iz Splita u subotu u 18h, biciklima se kreće iz Makarske. Čeka nas 30km ceste i 1800m visinske razlike, ali i svježa noć na Biokovu. Noćimo u od vrha 15min udaljenom pl.domu, prijevoz stvari ćemo organizirat s autom. Povratak u nedjelju spustom do Makarske oko 12h, kupanje i ljetne radosti pa pravac kući.

Cijena ulaznice za nacionalni park za organiziranu skupinu biciklista je 20kn/glava.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!