Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
08:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

BRM 200 km Tudum 2015.

Pozivamo svekoliki randonneurski puk da dođe i odveze 210 km na novoj trasi Tudum breveta koja većim dijelom vodi kroz Hrvatsko Zagorje. Start i cilj breveta bit će u Sv. Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića ispred caffe bara Zeppelin. Start je zakazan za 8:00 u subotu 18. travnja. Cilj će biti otvoren do 21:30 istog dana.

Ponovo će, kao i lani, trebat skakutati po usponima i spustovima Medvednice, Ivanščice i Kuna gore. Strahinjčica će biti izvan puta, al’ zato ćete dobiti priliku da zavirite u svježe ozelenjene šume Maceljske gore. Bit će ponovo prolaz na slovensku stranu Sutle. Stoga, ne zaboravite ponijeti osobne iskaznice ili putovnice te poneki euro.

Premda nisu bili lajtmotiv, vozit ćete uz puno, više ili manje restauriranih, zagorskih dvoraca ili kurija. Spomenimo Mali i Veliki Tabor, Miljanu, Trakošćan, Bizeljsko ...

Cijeli krug dug je 210 km i visok 2100 m.

Osim ispravnog bicikla ili sličnog vozila pokretanog isključivo vašim mišićima, već spomenute osobne iskaznice i kacige, oprema za noćnu vožnju (prednja bijela i stražnja crvena u konstantnom modu svijetljenja, reflektirajući prsluk … ) obvezna je za sve sudionike koji neće stići do cilja za danjeg svjetla. Ne precjenjujte svoje mogućnosti! Opremu za noćnu vožnju potrebno je koristiti i u slučaju slabe vidljivosti.

Maraton će se voziti po svim vremenskim uvjetima.

Prijave

Startna pristojba iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se i/ili odjaviti se možete do 16. travnja u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela kojeg ćete koristit za vrijeme breveta.

Bilo bi zgodno kada bi se na startu pojavili do 30′ ranije kako bi na vrijeme preuzeli putnu dokumentaciju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE210 km
WEB BICIKLIJADE randonneurs.bksvn.hr/2015/04/09/najava-brm-200-...