Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Offroad rekreativna vožnja

U nedelju 31.05.2015 BK "Tuzla" Tuzla poziva sve ljubitelje brdskog biciklizma da nam se pridruze u Offroad rekreativnoj voznji.

Start Voznje je u 11h ispred M-Bike Shopa.

Ove nedelje na rekreativnoj voznji mogu iskljucivo ucestvovat rekreativci sa brdskim biciklom (26,27.5(650B) ili 29 tockovi) i sa zastitnom kacigom!

Ruta koja ce se voziti iznosi oko 60km,a putanja je:Tuzla----Dokanj,Breške,Zeleni kamen,Stublić,Brezije,(Humci cesta) (Nahvioci makadam), Šibošnica,Stari dom Majevica,Greda,Dokanj----Tuzla.

NAPOMENA:Biciklisti koji dodju sa neodgovarajucim biciklima ili bez ZASTITNE KACIGE nece moci ucestvovati na rekreativnoj voznji.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!