Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Offroad rekreativna vožnja

U nedelju 31.05.2015 BK "Tuzla" Tuzla poziva sve ljubitelje brdskog biciklizma da nam se pridruze u Offroad rekreativnoj voznji.

Start Voznje je u 11h ispred M-Bike Shopa.

Ove nedelje na rekreativnoj voznji mogu iskljucivo ucestvovat rekreativci sa brdskim biciklom (26,27.5(650B) ili 29 tockovi) i sa zastitnom kacigom!

Ruta koja ce se voziti iznosi oko 60km,a putanja je:Tuzla----Dokanj,Breške,Zeleni kamen,Stublić,Brezije,(Humci cesta) (Nahvioci makadam), Šibošnica,Stari dom Majevica,Greda,Dokanj----Tuzla.

NAPOMENA:Biciklisti koji dodju sa neodgovarajucim biciklima ili bez ZASTITNE KACIGE nece moci ucestvovati na rekreativnoj voznji.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!