Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
11:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Zdrav za 5 2015.

Vaše dijete je vrtićarske ili osnovnoškolske dobi (1.-6. razred) i vozi bicikl ?

Pridružite nam se zajedno s njim na gradskom trgu u Delnicama ove subote 20.06. u 11:30.

Zašto?
Jer ponovno organiziramo malo događanje naziva 'Zdrav za 5' poteklog iz prošlogodišnjeg projekta prevencije raznih opasnih ponašanja u djece i mladih.

Sudjelovanjem u manifestaciji djeca se mogu okušati u malom natjecanju na poligonu spretnosti, bicikl će mu pregledati stručne osobe te će naučiti nešto o sigurnoj vožnji o obvezama u prometu druženjem sa službenicima Auto kluba Delnice, Policijske postaje Delnice i Biciklističkog kluba Goranin Delnice.

Vidimo se na delničkom ''placu'' u subotu 20.6. u 11:30 !

( U slučaju kiše - manifestacija se na žalost odgađa )

Pozdrav svima !

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!