Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
14:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Posuški Đir 2.0

Biciklistički klub PONY i ove godine službeno otvara "Posuško lito" biciklijadom kroz naše lipo misto.

Pozivamo vas sve da bacite s nama đir u nedjelju 28.6.2015.g. okupljanje će biti na Trgu branitelja u 13h polazak na đir u 14h.

"Posuški Đir" ove godine je humanitarnog karaktera jer se naš klub pridružio plemenitoj akciji "Prijatelji za prijatelja" Vijeća mladih općine Posušje. Vidjeti će te postavljene kutije za prikupljanje priloga i molimo Vas da sudjelujete, jer svaki prilog od srca je velik prilog.

Najmanji će imati skraćen đir, dok će veći napraviti oko 8 km lagane vožnje po Posušju. Ujedno molimo roditelje male djece da pripaze na djecu nakon što odvoze mali đir do povratka ostatka biciklista.

Naravno, kolonu će osiguravati policijska pratnja, biciklistički klub PONY Posušje i doktori biciklisti iz našeg Doma zdravlja.

I ove godine osiguran je servis od ponedjeljka do petka kod Srebrovića gdje ćete dobiti besplatan servis bicikla i popust na sve dijelove za sve članove kluba koji sa iskaznicom dođu na servis.

Ove godine nema govorit, joj da sam znao, baš mi je žao, dogodine ću...

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 8 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/permalink.php?s...