Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Parenzana Magic Bike prekogranična rekreativna biciklijada

Možete nas pratiti od starta u 09:00 u Bujama - Zgrada stare stanice Parenzane, do cilja i proglašenja u Kanegri u 15:00 sati.

Biciklijada je organizirana kao obiteljsko cjelodnevno druženje na jednoj od najznačajnijih i najljepših biciklističkih trasa Europe, a nakon završetka biciklijade, očekuje nas zabavni program te radionice na temu zdravlja, sporta i uključivanje djece u biciklizam.

Sudjelovanje u biciklijadi je besplatno, a prijave sa imenom, prezimenom i adresom molimo da šaljete na parenzana@bbk-groznjan.com

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!