Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

6. Biciklijada “Stazama slobode Bužim 2015.″

RBK Japod u sklopu svojih godišnjih aktivnosti 6-ti put organizira biciklijadu STAZAMA SLOBODE BIHAĆ - BUŽIM 2015. sa ciljem odavanja počasti svim pripadnicima 5.Korpusa Armije BiH i jednom od najvećih sinova , Generalu Izetu Naniću!

Ove godine bi u skladu sa usmenim dogovorom sa načelnikom Općine Bužim trebali biti uvršteni i oficijelno u program Slobodarskih dana Bužima, što nam je izuzetna čast.

Relacija je u dužini od 70 km na potezu Bihać-Bosanska Krupa -Bosanska Otoka- Čava- Bužim.

Cilj je Bužim, turbe rahmetli komadanta i tu se završava biciklijada i povratak svih učesnika je samovoljan i u vlastitoj organizaciji.

Svaki učesnik učestvuje na vlastitu odgovornost!

OBAVEZNA KACIGA,REZERVNA GUMA ILI SET ZA KRPANJE,PUMPA!

OKUPLJANJE I START SA GRADSKOG TRGA U BIHAĆU!

09.08.2015. NEDJELJA
Okupljanje učesnika od 8.30 do 9.00

Start u 9.00

Povratak u poslije podnevnim satima.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 70 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/482592928585458...