Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Kalnik za sve 2013.

Izlet biciklima na Kalnik. Želimo da se ovoj vožnji (biciklijadi) odazove što više zaljubljenika u međunožno guranje (biciklizam :)) pa će i sama vožnja biti prilagođena najsporijima.
Planira se polazak u nedjelju u 8:00 kod osnovne škole u Prelogu. Nitko se ne treba brinuti da se bude izgubio pa ćemo čekati i one najsporije. Predviđen dolazak do planinarskog doma Kalnik je oko 10:00. Tada se svi mogu osvježiti čistom prirodnom vodom sa izvora ili za šankom planinarskog doma.
U 11:00 je predviđen povratak u Prelog. Dio grupe se po želji može vratiti istim putem, a oni željni adrenalina mogu se spustiti prema Drenovcu po poučnoj stazi.
Grupe se mogu sastati u kafiću Dva bora u Slanju gdje ćemo se grupno vratiti u Prelog.
Planira se dolazak u Prelog do 13:30.
Pozvani su svi koji misle da mogu odvaliti 70-ak km uz nekoliko manjih uspona, a pogotovo je poziv namjenjem svima biciklisticama i biciklistima sa područja grada Preloga. DA VIDIMO KOLKO NAS IMA!

Molim da uz bicikliste mlađe od 16 godina bude prisutan roditelj i da svi sudionici imaju ispravan bicikl.
BK Prelog ne snosi odgovornost za štetu koju pojedinci mogu nanijeti sebi ili trećim osobama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!