(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Bicilokijada 3

U nedjelju 9. lipnja opet organiziramo biciklističko druženje na relaciji Vukovar-Ilok-Vukovar. I opet smo namjerno nepismeni! Cilj ovog susreta je kroz 70km ravnice i surduka Srijema povezati ekipu koja voli aktivan boravak na otvorenom u bilo kojem smislu.

Sastanak i prijave su od 8h na parkiralištu kod hotela Dunav u Vukovaru. Pokret prema Iloku je u 9:30. Kolonu će pratiti kombi i policija. Dolazak u Ilok kod hotela Dunav predviđamo za 12h, zatim pravimo odmor uz okrjepu i vraćamo se prema Vukovaru. Na izletištu Adica imat ćemo zakusku i druženje.

Prijaviti se možete i na docs.google.com/forms/d/1CSkB89D7N1ZAomHrtsN9zUotxiEeTx4KmSR5LKTiMkA/viewform. Tako ćete si uštedjeti malo vremena pred polazak.

Svakako dođite na ispravnom biciklu, adekvatno se obucite i zaštitite od sunca (kapa, marama, naočale, zaštitna krema...), ponesete malo hrane (npr. lagani sendvič, koju energetsku pločicu ili čokoladicu...), dovoljno vode, rezervnu zračnicu, potreban alat za popravke i pumpu. Uzmite sve za što mislite da bi Vam moglo zatrebati za ugodnu vožnju i eventualne popravke.

A NEUMOLJIVA PRAVILA KAŽU SLJEDEĆE:
Mlađi od 16 godina moraju nositi kacigu. Biciklom na cesti smije upravljati osoba koja je navršila 14 godina. Djeca s navršenih 9 godina koja su u školama osposobljena za upravljanje biciklom i za to im je izdana potvrda, smiju samostalno upravljati biciklom na cesti, a druga djeca s navršenih devet godina samo u pratnji osobe koja je navršila 16 godina. Za sudionike mlađe od 14 godina potrebno je pismeno dopuštenje roditelja. Biciklisti se moraju kretati u koloni jedni iza drugih ne izdvajajući se, paziti da ne ometaju promet i ugrožavaju ostale sudionike u njemu, paziti na tuđu i vlastitu sigurnost. Brzina kolone formirat će se prema svim sudionicima.

Želimo vam da se fino provozate i ne izgorite! Vozite polako!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!