Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
12:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

4. Dukatova biciklistička utrka "Zdrava navika"

Utrka je namijenjena svim ljubiteljima vožnje biciklom, kako onima u dobroj formi, tako i onima koji uživaju u lakšem bicikliranju s obitelji ili prijateljima. Uz rekreativce i iskusne bicikliste, koji će voziti jedan, odnosno dva kruga oko Velikog jezera, Dukatino utrke za djecu okupit će male ljubitelje pedaliranja, od 3 do 12 godina, u tri utrke na otoku Trešnjevka.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu, a poslije utrke očekuje ih piknik "Zdrava navika" s ukusnim Dukatovim mliječnim proizvodima. Dukat i pokrovitelji pripremili su i zanimljive nagrade za pobjednike.

Natjecati se možete u pet kategorija prema sljedećem rasporedu:

11.00 Dukatino mali (3 do 5 god.) - 200 m
11.20 Dukatino srednji (6 do 8 god.) – 1,2 km
11.40 Dukatino veliki (9 do 12 god.) – 1,2 km
12.00 utrke Zdrava navika
Građ­ani - 7,2 km
Sportaši - 14 km

Sudjelovanje je besplatno, a obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige za sve utrke.

NAPOMENA ZA NATJECATELJE O B V E Z N A PRIJAVA NA STRANICI ORGANIZATORA

Svi sudionici dužni su pri registraciji na prijavnom mjestu na Jarunu, otok Univerzijade predati izjavu Suglasnosti za sudjelovanje u 4. biciklističkoj utrci Zdrava navika

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 7 km
WEB BICIKLIJADE www.dukat.hr/hr/magazin/novosti/prijavi-se-za-4...