Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
07:45
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
KOTIZACIJA

- - - -

2 Kotrljanerski doručak 2015.

Udruga za rekreativni biciklizam 'Kotrljaneri' po drugi puta organizira biciklijadu pod nazivom '2 Kotrljanerski doručak' u nedjelju 20. rujna 2015.. Kotrljanerski doručak zamišljen je kao druženje članova Udruge ali i svih ostalih zaljubljenika u biciklizam i ljepote baranjske prirode.

Okupljanje sudionika je u 7,45 sati na lijevoj obali rijeke Drave kod "Katakombi".

Nakon kratkog druženja s Farmaciom i podjele Multipower čokoladica sudionicima, puni energije i dobre volje biciklisti kreću u organiziranoj koloni, bez pratnje policije i crvenoga križa, prema Kopačevu.

U cafe baru "Lopoč" planirana je pauza od 30 minuta i kava u Caffre baru Lopoč.

Vožnja se nastavlja dalje prema dvorcu Tikveš gdje će bidone napuniti Farmacia i Multipower.

Nakon pauze od 20 minuta vožnja se nastavlja preko Sokolovca, Jasenovca, Grabovca do Luga, gdje sve sudionike u hotelu "Lug" čeka slavonsko/baranjski doručak (slanina, kruh i paprika).

Ukupna dužina trase je oko 45 km, brzina vožnje 25 km/h, povratak iz Luga nije uključen u organizaciju.

Kotrljaneri pozivaju sve zainteresirane ljubitelje biciklizma da im se pridruže uz podsjetnik da bicikli budu tehnički ispravni i da svi sudionici koriste zaštitnu kacigu.

Povratak iz Luga nije uključen u organizaciju

Kao organizatori ne preuzimamo odgovornost za eventualno nastalu štetu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 45 km
WEB BICIKLIJADE www.osijek031.com/osijek.php?naja...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/169364544753254...