Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

3. Biciklijada "Prvom crtom bojišnice"

U nedjelju 21. srpnja sudionici bicklijade krenut će od školskog dvorišta u Mošćenici u 17 sati.

Članovi Mjesnog odbora Mošćenice u dogovoru s gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem obavili su posljednje pripreme u vezi programa proslave Svetog Jakova – zaštitnika Mošćenice, koji će biti proslavljen u četvrtak, 25. srpnja.

U sklopu proslave već ovu subotu bit će održan tradicionalni malonogometni turnir, a u nedjelju i
Bicklijada pod nazivom "Prvom crtom bojišnice". Na sam dan svetog Jakova osim blagdanske svete mise, bit će otvorena izložba slika starih auta i motora „Old timer" kluba Sisak, navečer će sve zabavljati tamburaški sastav „Begini", a nastupit će i glazbena skupina 737.

Tradicionalni malonogometni turnir bit će održan ove subote 20. srpnja s početkom u 10 sati, a u nedjelju 21. srpnja u sudionici bicklijade krenut će od školskog dvorišta u Mošćenici u 17 sati. Mjesni odbor Mošćenice poziva sve svoje sumještane i građane Petrinje da im se priključe u ovim aktivnostima uoči proslave dana Mošćenice.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!