Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada od Befane 2016.

Predivni zimski dani, kakve u Istri uz obalu Jadranskog mora možete redovito doživjeti u mjesecu siječnju, idealni su za rekreaciju, i to biciklističku. Sjeverozapadna Istra nakon novogodišnjih blagdana i Befane koja donosi poklone, donosi i Befanu na bicikli!

U nedjelju 10. siječnja, na području Bujštine organizira se rekreativna Biciklijada od Befane kojoj se mogu priključiti svi - od najmlađih do svih ostalih kategorija sportaša rekreativaca.

Biciklijada od Befane vozi se makadamskom i šumskom stazom dugačkoj oko 35 kilometara.

Start i cilj ove zanimljive zimske rekreativne vožnje je u malom mjestu Marušići pokraj Buja.

Polazak je ispred Doma kulture u 11 sati, svi sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 40 kuna, a nakon biciklijade očekuje vas okrijepljujući ručak.

Zimska biciklistička avantura na istarskom polotoku pružit će vam atraktivnu vožnju kružnom stazom šumarcima gornje Bujštine, podnebljem zanimljivim zbog nevjerojatne prirodne ljepote i veduta koje krase ovaj dio Istre.

No, pripremite se na nešto više izazova od samog uživanja u predivnim krajolicima budući da je riječ o srednje teškoj dionici. Na Biciklijadu od Befane svakako ponesiti zaštitnu kacigu i rezervnu zračnicu.

Očekujemo vas na zajedničkoj zimskoj vožnji u veselom društvu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!