Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
KOTIZACIJA

- - - -

Otvorenje biciklističke sezone u Garešnici 2016.

Dana 3.4.2016.godine s početkom u 10 sati biciklistička udruga "Guvernal" organizira prvu ovogodišnju biciklijadu ujedno i otvorenje biciklističke sezone.

Za sve ljubitelje te vrste zabave okupljanje je na središnjem trgu te smo tom prilikom osigurali dvije relacije za"početnike"
- Garešnica - Kaniška Iva - Marino Selo - Duhovi - Uljanik(sportski ribnjak),

te za one malo upornije na relaciji
- Garešnica - Veliko Vukovje - Međurić-Poljana - Antunovac - Uljanik(sportski ribnjak)

Uljanik (sportski ribnjak) besplatna okrijepa

prethodna prijava nije potrebna

Nadam se dobroj i ugodnoj vožnji kao i svake godine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!