Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
KOTIZACIJA

- - - -

Otvaranje biciklističke sezone 2016

Svi znamo da se biciklistička sezona nikada ne zatvara ali Vas pozivamo da zajedno, simbolično, ipak otvorimo ovu biciklističku sezonu i započnemo je dobrim druženjem. Tradicionalna akcija "Otvaranje biciklističke sezone 2016" biće održana 27. marta. Okupljanje učesnika je u centru grada (Trg kralja Milana) u 10:30 časova, dok je polazak planiran za 11 časova.

Polazak je iz centra grada i vozimo ulicama Vožda Karađorđa, Kralja Stefana Prvovenčanog, Sedmi Juli, Bulevarom Nemanjića, Vizantijskim bulevarom, Bulevarom Medijana, Bulevarom Svetog cara Konstantina, 29. novembra, Pavla Sofrića gde se i nalazi krajnji cilj.

Detaljnije: https://ridewithgps.com/trips/8226941

Ponesite lopte, frizbije pa da i ostatak dana provedemo što aktivnije i lepše.

Kretaćemo se umerenim tempom jer je vožnja rekreativnog tipa. OBAVEZNO poneti dobru volju i naravno bicikl. Iako kaciga zakonom nije obavezna, mi Vam je toplo preporučujemo.

Mole se učesnici da poštuju sve saobraćajne propise i ne pretiču čelo grupe.
Takođe, nikako ne ostavljati otpadke za sobom. Ostavimo onako kako smo i zatekli. :)

Dođite da pokažemo koliko nas ima jer jedino tako možemo da utičemo na svest vozača i smanjimo broj saobraćajnih nesreća u kojima učestvuju biciklisti.

Svi učesnici kreću na sopstvenu odgovornost

VIDIMO SE U NEDELJU!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 9 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/169657127392078...