Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
15:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

1. Proljetna biciklijada 2016. UPDATE #2

Dragi sportski prijatelji, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji nas vrlo vjerojatno očekuju u nedjelju opet smo primorani otkazati naše druženje. Novi termin održavanja biciklijade je nedjelja, 5. lipnja 2016. u istu satnicu na istom mjestu. Nadamo se trećoj sreći... Hvala Vam na razumijevanju još jednom.

Došlo nam je proljeće, priroda se budi, vade se bicikli iz mračnih i prašnjavih podruma i pravo je vrijeme da se malo svi zajedno podružimo na 1. Proljetnoj biciklijadi u Dugopolju koju organizira T.Z. Dugopolje u suradnji sa B.K. Timun.

Biciklijada se organizira u tjednu kada imamo čast biti domaćini velike biciklističke utrke Tour of Croatia koja u utorak i srijedu 19.i 20.04. prolazi kroz našu županiju, također to je i tjedan kada slavimo Dan planete Zemlje pa vas i tim povodom pozivamo da dođete na ovu manifestaciju i podržite rapidan porast popularnosti biciklizma u Dalmaciji!

Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 15:00 sati.

Ruta biciklijade duga je 20 km a na polovici staze previđena je pauza sa kratkim obilaskom špilje Vranjače u Kotlenicama.

Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 15:00 sati.

Za prvih 120 sudionika osigurali smo kvalitetne sportske majice, a za sve sudionike poslije biciklijade u prostorijama DVD-a osiguran je bogati domjenak.

Izvucite svoje bicikle iz mračnih podruma, nabacite osmijeh na lice i dođite 24.04.2016. u Dugopolje!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 20 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/155878425445102...