Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Top Terme Topusko 2016. UPDATE!

starta u 9:30 ispred ulaza otvorenih bazenaruta: https://ridewithgps.com/trips/8346868Biciklistička ruta je dužine 33 km., od toga je 9 km. neasfaltiranog puta. Preporuča se svim sudionicima nošenje biciklističke kacige. Kotizacija iznosi 30,00 kn. U kotizaciju je uključen ručak, ulaz na bazen te okrijepa tijekom vožnje. Svaki sudionik će prilikom uplate kotizacije dobiti kontrolnu narukvicu i prigodan poklon organizatora.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!