(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklijada ˝Đir za zdravi život˝

Koordinacija četiri udruge organizira veliki susret biciklista

Pod geslom ˝Đir za zdravi život˝ pozivaju se svi ljubitelji biciklizma i zdravog življenja na jedan od startova biciklijade u 17:30 sati.

Okupljanje svih biciklista biti će ispred centra Park&Shop u 18:15 sati gdje će biciklisti napraviti milenijsku fotografiju.
Nastavak biciklijade odvest će nas do centra grada u 19:00 sati gdje će Šetalište Stjepana Radića biti zatvoreno za promet i na nekoliko sati biti na službi ljubiteljima biciklizma.

Na samom Šetalištu organizirati će se edukativni natjecateljski poligon u dvije kategorije za djecu do 10 godina i za mlade do 16 godina, uz nagrade za najspretnije.

Isto tako, upriličiti će se i nagradna lutrija uz super prvu nagradu, ali ostavljamo vam na razmišljanju koja je nagrada
_____________

Napomena:
Vožnja do ulaza u grad djeci je dozvoljena uz pratnju roditelja. Ostala djeca uključuju se na Biciklijadu kod Spomenika na Điradi gdje će se s ostalim sudionicima dovesti do cilja!

U samo gradu zainteresirani se mogu provest i s ostalim rekreativnim prijevoznim sredstvima (romobilima, rolama, skateboardima i sl.)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!