Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr

Biciklijada „Z biciklinom v gorice“.

Udruga vinogradara i voćara sveti Antun Tužno u suradnji s Povjerenstvom za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec i Biciklističkim društvom Sloga Varaždin, ove subote 23. travnja 2016. organizira prvu biciklijadu pod nazivom „ Z biciklinom v gorice“.

Polazak je predviđen u 10.00 sati s parkirališta ispred Autoservisnog centra Varaždin (Koprivnička 2) odakle se kreće prema Tužnom (Goranec) gdje se nalazi vinograd Udruge vinogradara i voćara sveti Antun.

Za sve sudionike osigurana je kraća okrjepa kod Osnovne škole u Nedeljancu i kod općinske zgrade u Vidovcu za koju će se pobrinuti Udruga žena Općine Vidovec i DVD Nedeljanec-Prekno, a na cilju ih čeka besplatan grah kojeg priprema Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec.

Također, u suradnji s Hrvatskom udrugom leukemija i limfomi na cilju će se svima zainteresiranima mjeriti tlak i šećer.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže ove subote i da zajedno odemo „Z biciklinom v gorice“.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 12 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/opcina.vidovec/posts/843788675727610...