Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
KOTIZACIJA

- - - -

2. Tuzlanska biciklijada

Obavještavamo sve građane i potencijalne učesnike da će se "Druga Tuzlanska biciklijada" održati u nedjelju, 11.08.2013 god. naselje Stupine. Organizatori i ove biciklijade su JKP ''Saobraćaj i komunikacije - Tuzla'' d.o.o Tuzla , M-bike Shop i BBK ''Extreme''. Cilj manifestacije je omasovljenje rekreativnog biciklizma i animacija građana ka podizanju svijesti o važnosti i značaju vožnje bicikla za zdravlje čovjeka.

Predviđena dužina vožnje je 14 kilometara. Biciklisti će se kretati rutom: Stupine – Hotel Tuzla – Dom Penzionera – SKPC ''Mejdan'' – BKC – Miladije – Siporex – Solana – Irac – Skver – kompleks slanih jezera "Panonika" – Brčanska Malta – Stupine.

Program:

09:00-10:00h Okupljanje, prijava i podjela brojeva za učesnike

10:45h Obraćanje organizatora prisutnima i svečano otvaranje Biciklijade

11:00h Start Biciklijade

Nakon povratka učesnika predviđen je prigodan zabavni program i podjela nagrada.

Učestvovati mogu svi građani bez obzira na starosnu dob. Svi učesnici učestvuju na vlastitu odgovornost.

Za sve učesnike obezbjeđene su majice, osvježenje i sendvići. U tu svrhu svi zainteresovani se trebaju unaprijed prijaviti putem kontakt forme, kako bi se obezbjedio dovoljan broj startnih brojeva koji ulaze u nagradni bubanj za vrijedne nagrade, majice i osvježenje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da se prijave u što većem broju, da vozimo zajedno, zabavimo se i ugodno družimo.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!