Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Baranja 2016. UPDATE!

Biciklijada će se održati 28. svibnja 2015. sa startom u 10:00 sati. Polazak sudionika je ispred imanja Citadela Udruge ZVONO iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

Belišće (baranjska strana, imanje Citadela)- Baranjsko Petrovo Selo- Bolman- Jagodnjak- Novi Čeminac- Čeminac

Beli Manastir - Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac

Osijek Dravski most – Bilje – Darda – Uglješ – Novi Čeminac – Čeminac.


Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivati će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit ćemo Međunarodni dan obitelji te pozivamo sve zainteresirane osnovne škole da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja. Djeca ne plaćaju kotizaciju.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 15:00.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!