Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklisticki maraton "Bratstvo i jedinstvo"

Postovani drugovi i drugarice, prijatelji, kolege biciklisti,

U subotu, 27.7. ove godine polazim iz Nisa na biciklisticki maraton "Bratstvo i jedinstvo" koji ce trajati 10 dana.

Pozivam sve one koji su u mogucnosti, imaju zavidnu kondiciju i bicikle u voznom stanju, da mi se pridruze kod sata u parku Svetog Save i izvoze koji kilometar samnom (po zelji i mogucnostima).

Takodje pozivam i moje prijatelje ukoliko im ovo nije rano i imaju veliku volju, da u isto vreme dodju, pozdravimo se i da nastavim dalje sa maratonom. Usputno stajaliste u Nisu je Trg Kralja Milana, kod konja, oko 6:05.

Pavle Randjelovic

ruta
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=194188297415861&set=oa.486250171458719&type=1&theater

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!