Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
14:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

7."Biciklijada" Udruge Mladi za mlade Pleternice

Udruga Mladi za mlade Pleternice organizira, sedmu po redu, biciklijadu.
Biciklijada će se održati 11. lipnja 2016. sa startom u 14:00 sati.

Polazak sudionika je ispred zgrade KUD-a ,a zavšetak u Klašnicama.

Dužina rute je 8 km.

Nakon dolaska u Klašnice predviđena je okrijepa za sve sudionike koja je besplatna (hrana i piće), a nakon toga sve zainteresirane pozivamo na tradicionalne igre:
1. povlačenje užeta
2. kamena s ramena
3. najsporija vožnja

Cilj ove manifestacije, ujedno i jedan od osnovnih ciljeva Udruge je zbližavanje mladih, upućivanje mladeži na bitnost zdravog načina života te važnost druženja u stvarnom a ne virtualnom svijetu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 8 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/173125166049277...