Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
08:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Vikend vožnja kroz Hrvatsku

Vikend...druzenje...razgledanje...voznja bicikla...ocuvanje i poboljsanje zdravlja. :)
Dakle, iz Baca, preko Deronja, Odzaka, Karavukova i Bogojeva prelazimo u Erdut gde pravimo pauzu kod tvrdjave, zatim nastavljamo preko Dalja i Borova za Vukovar gde pravimo par kracih pauza uglavnom vezanih za razgledanje i slikanje. Prolazeci kroz Sotin, Opatovac, Mohovo i Sarengrad stizemo u Ilok gde pravimo jos jednu pauzu na obali Dunava i nastavljamo na Backu Palanku ka Bacu.

Polazak iz Baca u 08:30 ispred VATROGASNOG DOMA.
Brzina prilagodjena grupi!
Sa sobom poneti PASOS, rezervnu gumu, osvezenje, voce, nesto od slatkisa, sendvic-dva-tri. :D
Ispravan bicikl se podrazumeva! ;)

>>>Za 04.06 javljaju oblacno vreme, s mogucim padavinama u vecernjim satima, u slucaju losijeg vremena voznja se odlaze!!!!

https://ridewithgps.com/routes/14125218

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 132 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/546533382198266...