Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Mini Occupy-a

HPD Sv. Patrik i Ekosspiritus nas zovu na biciklističko druženje u njihovom novootvorenom domu u Cerini, Priča kako je dom nastao, je stvarno lijepa...

Cilj ovog Mini Occupy-a (samo 1 ruta: cesta, cca. 8km), upoznati se sa novom destinacijom u Samoborskom gorju te relativno nepoznatim i preljepim slapom - Cerinskim virom koji je u samoj blizini doma.

Relativno lagana ruta koja nije zahtjevna, za kraćim i jačim usponom pred kraj (malo se pogura bike ako nejde).

Domaćini će za sve sudionike osigurati manji obrok i piće po popularnim cijenama.

Kreće se u subotu, 11.06. u 11.00h sa Trga Kralja Tomislava, Samobor, a više informacija će biti dostupno na stranicama:


https://www.facebook.com/bbk.krpelj.samobor/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!