Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklijada u V.Ludini

Pozivaju se svi koji imaju volju da se pridruže biciklijadi u Velikoj Ludini koju organizira mladež HDZ-a dana 31.8.2013.!
Biciklisti koji će sudjelovati imaju besplatno jelo i sok poslije biciklijade i za vrijeme biciklijade nešto za popiti i prigristi.....vozit će se jedna utrka i tri najbolja dobivaju nagrade...
Biciklijada je dugačka 40 km...

MOLIM SVE ZAINTERESIRANE (KOJI ŽELE VOZITI) NEKA POŠALJU U INBOX SVOJE IME I PREZIME TE BROJ ZA KONTAKT...poslati do 5.8.2013.!

ŽELIMO VAM UGODNU VOŽNJU I PAZITE NA CESTAMA....VAŠA MLADEŽ...

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!