Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
17:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Kritična masa // Popravite staze

Biciklističke staze su nešto što koristimo 365 dana godišnje.
Neispravne staze znače da ih nećemo koristiti.
Neispravne staze znače da nismo bezbedni.
Neispravne staze znače da naš grad ne mari za nas.
Ovog meseca ruta vodi Futoškim putem i Futoškom ulicom, velikom gradskom saobraćajnicom gde su najstarije i najzapuštenije biciklističke staze u gradu.

https://ridewithgps.com/routes/14526629

Tražimo od grada da izdvoji više novca za održavanje i razvoj biciklističkih staza! Tražimo da se čuva zelenilo oko staza, umesto da se grade parkinzi! Ima nas mnogo, biće nas još više! Vreme je da se okupimo! Vreme je da vozimo ulicama grada!

Poslednji petak u pet!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 9 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/607002999481223...