Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
20:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Vrbnik Wine & Bike Night

Smješten na 50 metara kamenoj litici što izranja iz mora, Vrbnik je pravo odredište onih koji žude za sentimentalnom atmosferom nepovratnih vremena. To je mjesto izuzetnog spoja tradicije i suvremenosti koje pruža nebrojene mogućnosti. Taj gradić isprepleten labirintom uskih uličica uvijek priča svoju priču, a vama je da posljednje subote u kolovozu otkrijete jednu novu, još neispričanu.

Turistička zajednica općine Vrbnik i Promotiv Travel Outdoor vas pozivaju na "Vrbnik Wine & Bike Night", jedinstvenu otočnu biciklističku manifestaciju koja će se održati u subotu, 27. kolovoza s početkom u 20 sati. Riječ je o noćnoj rekreativnoj biciklijadi kroz Vrbničko polje s degustacijama poznate vrbničke žlahtine u sklopu manifestacije Dani vina otoka Krka - Vrbnik 2016.

PROGRAM:
19:00 - 20:00 Prijave i okupljanje sudionika (kod Vinarije Katunar) uz piće dobrodošlice
20:00 Start biciklističke rute kroz Vrbničko polje
20:45 - 21:00 degustacija vina u Vrbničkom polju (Rovoznik)
21:30 cilj biciklističke rute i večera
... nastavak druženja na Danima vina (http://goo.gl/vqKsRm)

Kotizacija u iznosu od 60 kuna uključuje:
- piće dobrodošlice
- degustacija vina na Rovozniku
- obrok nakon biciklijade
- čaša i bonovi za 4 degustacije na Danima vina (čaša na stalku sa logom TZO Vrbnik ostaje za uspomenu)
- organizacija manifestacije

PREDPRIJAVE OBAVEZNE na https://goo.gl/MQgQfy

NAPOMENA: Svaki sudionik vozi na vlastitu odgovornost. Obavezna je kaciga i noćna lampa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!