Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
20:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Vrbnik Wine & Bike Night

Smješten na 50 metara kamenoj litici što izranja iz mora, Vrbnik je pravo odredište onih koji žude za sentimentalnom atmosferom nepovratnih vremena. To je mjesto izuzetnog spoja tradicije i suvremenosti koje pruža nebrojene mogućnosti. Taj gradić isprepleten labirintom uskih uličica uvijek priča svoju priču, a vama je da posljednje subote u kolovozu otkrijete jednu novu, još neispričanu.

Turistička zajednica općine Vrbnik i Promotiv Travel Outdoor vas pozivaju na "Vrbnik Wine & Bike Night", jedinstvenu otočnu biciklističku manifestaciju koja će se održati u subotu, 27. kolovoza s početkom u 20 sati. Riječ je o noćnoj rekreativnoj biciklijadi kroz Vrbničko polje s degustacijama poznate vrbničke žlahtine u sklopu manifestacije Dani vina otoka Krka - Vrbnik 2016.

PROGRAM:
19:00 - 20:00 Prijave i okupljanje sudionika (kod Vinarije Katunar) uz piće dobrodošlice
20:00 Start biciklističke rute kroz Vrbničko polje
20:45 - 21:00 degustacija vina u Vrbničkom polju (Rovoznik)
21:30 cilj biciklističke rute i večera
... nastavak druženja na Danima vina (http://goo.gl/vqKsRm)

Kotizacija u iznosu od 60 kuna uključuje:
- piće dobrodošlice
- degustacija vina na Rovozniku
- obrok nakon biciklijade
- čaša i bonovi za 4 degustacije na Danima vina (čaša na stalku sa logom TZO Vrbnik ostaje za uspomenu)
- organizacija manifestacije

PREDPRIJAVE OBAVEZNE na https://goo.gl/MQgQfy

NAPOMENA: Svaki sudionik vozi na vlastitu odgovornost. Obavezna je kaciga i noćna lampa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!