Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(utorak)
17:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

3 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

5. Dječji biciklistički kamp

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog na sportskim terenima DG Sporta od 30. kolovoza do 01. rujan održat će se peti dječji biciklistički kamp.

Tokom kampa će biti postavljeno nekoliko zanimljivih poligona na kojima će djeca moći, uz stručno vodstvo trenera, usavršiti tehniku vožnje bicikla i naučiti ponešto o biciklizmu. Kamp svaki dan započinje u 17,30 sati i traje do 19,00 sati.

Djeca starija od 10 godina posjet će XC stazu Berek. Te će tamo isprobala svoje vozačke sposobnosti.

Važno je napomenuti da je kamp BESPLATAN i da će, kroz tri dana, koliko traje kamp, djeci biti osigurana okrepa. Zadnji dan kampa, u četvrtak 01. rujna dodijelit će se pohvalnice svim sudionicima kampa.

U kampu mogu sudjelovati djeca od 4 do 14 godina uz OBAVEZNO nošenje zaštitne kacige.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!