Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

3. Bajkmanija UPDATE!

ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA BICIKLIJADA SE SA 18.9. ODGAĐA NA 25.9.2016.

Pod sloganom „Bicikl nabavi s nama se zabavi!“ održat će se već tradicionalna treća rekreativna biciklijada BAJKMANIJA u Ljubešćici pod vodstvom Udruge „Ljubeška mladež“, koja djeluje od 2010. godine.

Okupljanje je u 9:30 sati, ispred sportske dvorane u Ljubešćici.
Stoga, ne zaboravite spremiti datum 18.9.2016. (nedjelja) u svoje kalendare te se zabavite s članovima udruge Ljubeška mladež sa svojim biciklima u predivnom krajoliku.

Prošle je godine, na drugoj biciklijadi, bez obzira na hladnije vrijeme bilo više od 90 sudionika. Posjetili su nas Biciklisti iz Zagreba, Varaždina, Koprivnice, Bjelovara, Ludbrega. Ove godine očekujemo puno veću brojku!

Kotizacija od 20 kuna sudioniku biciklijade osigurava vodu, klipić, energetsku čokoladicu, majicu i porciju graha na kraju rute.

Organizator osigurava i pratnju kombi vozila s prikolicom za sudionike koji iz bilo kojih razloga neće moći odvoziti cijelu dionicu biciklijade. Sudjelovanje je na vlastitu odgovornost, a zainteresirani na Facebook stranici Bajkmanije mogu preuzeti obrazac, ili ga popuniti na dan biciklijade, uoči starta. Maloljetnici su obavezni donijeti odobrenje roditelja ili doći na start u pratnji roditelja, a obavezni su tijekom vožnje nositi kacigu.

Za detalje oko rute i samih informacija oko utrke bit ćete pravodobno obaviješteni.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE40 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/334433316898955...