Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

2 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

80 kn

Bike Rijeka Weekend 2016

Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja.

Pridružite nam se 15. i 16. listopada na biciklističkom vikend druženju koje će ljubiteljima aktivnog odmora i rekreacije pružiti jedan drugačiji doživljaj područja oko Rijeke

Tijekom vikenda na raspolaganju su vam duže i kraće rute kojima ćete na 2 kotača obići najzanimljivije dijelove i atrakcije Kastva, Klane, Viškova, Jelenja, Čavli, Rijeke, Bakra, Kostrene i Kraljevice.
Rute prolaze dijelovima Biciklističke transverzale Riječkog prstena čija će atraktivna konfiguracija terena, kombinacija asfalta i makadama te jedinstveni pogledi na Riječki zaljev, učiniti ovu biciklističku pustolovinu ispunjenom i nezaboravnom.

S obzirom na to da je broj sudionika limitiran, OBAVEZNE su PREDPRIJAVE putem online obrasca do srijede, 12.10. -

PROGRAM:
Subota, 15.10. - Kastav (Fortica)
9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (47 km)-
KRAĆA (29 km) -
16:00 Zajednički ručak

Nedjelja, 16.10. - Kraljevica (Frankopanski kaštel)
9:00 - 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (41 km) -
KRAĆA (23 km) -
16:00 Zajednički ručak

Kotizacija za 1 dan u iznosu od 50 kuna uključuje:
- majicu
- ručak na kraju ture
- okrjepe
- organizaciju i vođenje

Kotizacija za 2 dana u iznosu od 80 kuna uključuje:
- majicu
- ručak na kraju svake ture
- okrjepe
- organizaciju i vođenje

Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 52 km
WEB BICIKLIJADE www.promotiv-turizam.hr/bike-rijeka-wee...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/159056701124825...