Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

70 kn

BRM Prelog 200

21.09.2013. Start od 8h ispred hotela Panorama na Dravskom jezeru u Prelogu.

OPIS: Staza vodi preko graničnog prijelaza Goričan u Mađarsku kroz Letenye i Bazakerettye do Lenti gdje prelazimo u Sloveniju. Ubrzo nakon prijelaza se odvajamo lijevo uzbrdo na Dolgovaške (Lendavske) Gorice na čijem je vrhu 1. kontrolna točka na 77.kilometru. Nakon kratkog strmog spusta smo u Lendavi i uskoro natrag u Hrvatskoj preko graničnog prijelaza na Muri kod Murskog Središća. U Štrigovu na 2. kontrolnu točku stižemo ubrzo, nakon samo 24 kilometara od prethodne točke. Popnemo se na Banfi i opet prelazimo granicu u Sloveniju, te se preko Jeruzalemskih gorica spuštamo do Drave kod Ormoža. Ovdje napuštamo Sloveniju i ulazimo u Hrvatsku preko mosta na Dravi. Nastavljamo prema jugu uzduž Viničkog gorja do 3. kontrolne točke kod dvorca u Maruševcu. Dalje slijedimo dolinu Bednje sve do 4. kontrolne točke u Presečnom, preko mosta na Bednji. Valovitim terenom Topličkog gorja obilazimo Varaždinske Toplice i preko brijega se spustimo u Jalžabet. Do cilja nam ostaje tek kojih 15-tak kilometara podravske ravnice.

Mogućnost smještaja / noćenja u hotelu. Popust za učesnike -15% od redovnog cijenika.  http://panorama.dg-sport.com/cjenik/?lang=en

Tuširanje gratis za učesnike u prostorijama sportske dvorane.

PRIJAVE / REGISTRATION / REGISZTRÁCIÓ:
Startnina iznosi 70 kuna (10 eur) i plaća se na startu.

Ukoliko se želi i medalja ista se plaća 70 kn nakon završenog breveta (zaokružiti na kartonu).Ona se dobiva kasnije poštom na kućnu adresu.
Od osobnih dokumenata je dovoljna osobna iskaznica ne starija od 2003.
Prijaviti se možete zaključno do 19.09.2013. do 23.59 h
U prijavi navedite: ime i prezime, adresu, godinu rođenja, e-mail, adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu.
prijave na e-mail info@mbk-mura.hr

INFORMACIJE:
Na start breveta dođite barem pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i karton-brevet, a treba potpisati i izjavu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE200 km
WEB BICIKLIJADE mbk-mura.hr/?p=596