Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

14. Rovinjska biciklijada

Povodom obilježavanja Dan Grda Rovinja, ove godine organizira se 14 . rekreativna biciklijada koja je namijenjena svim uzrastima radi popularizacije biciklizma i promocije zdravog načina života .

Okupljanje je na Trgu Maršala Tita od 9.00 a start u 10.00 sati.

Vozi se pretežno makadamom i malim dijelom asfaltom. Dužina krače dionice je cca.20 km sa predviđenom kraćom stankom i okrjepom na području arheološkog nalazišta Moncodogno , dok dužina duže dionice je cca 35 km sa dvije kraće stanke i okrjepom .

Poželjna je uporaba zaštitne kacige dok je za djecu ista , obavezna .
Pozivamo sve građane , goste i prijatelje našega grada kako bi zajedničkim druženjem obilježili Dan Sv. Eufemije.

Očekujemo Vas u velikom broju .

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 20 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/996282643850530...