Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(četvrtak)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklom u Mariju Bistricu

U planu je u jutarnjim satima (cca 6h, zadnje 7h) krenuti do Marije Bistrice gdje bi se zajedno sa kolegama iz raznih BK klubova (BK Drumski Ratnici, BK Dugo Selo, BK Bumbar, Forum.Hr, BK Sutla) sreli i zajedno svijeću zapalili te kasnije na kavicu sjeli uz neizostavno zajedničko fotkanje!

A onda dalje, svatko na svoju stranu!

Što se putanje tiče, ima više prijedloga i smjerova pa predlažite tj. da prvo vidimo koliko nas ima?!

1. Zaprešić, Stubica pa dalje prema MB
2. Sesvete pa preko Laza do MB
3. Sljeme cestom, pa spust do MB

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!