Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Plamen vjere Ogulin - Rakovica - Oštarije

Nama je zadatak da preuzmemo plamen vjere u Rakovici na misi od biskupa koji će nam taj plamen vjere uročiti na kraju mise uz prikladne riječi uz to.

Mole se članovi BK BABAROGE, a i ostali ako hoće tko da ide u Rakovicu na misu i ima želju sudjelovati u tome svečanom činu da se javi na facebook BK Babaroge da bi išao.
Misa počinje u 11:00h, a mi bi trebali biti tamo već oko 10:30h. Taj plamen se još predaje isti dan na misi u Oštarijama u 19h, to mogu odnijeti i dva člana koja izraze želju ne moraju svi ići koji su vozili za Rakovicu.
Zašto vas to molimo da se javite ili prijavite, da znamo sa organizacijom prijevoza do tamo, a natrag bi vozili oni koji smatraju da mogu.
Ako je tko da bi vozili i tamo i natrag isto neka se javi ima nešto više od 100km, a dva člana već imaju koja bi to vozila, oni polaze od Tomislava u 08:00h.
Ako nije što jasno obratite se porukom ili osobno predsjedniku koji će vam sve objasniti još.

NAPOMENA:NEKA SE PRIJAVE I TO POTVRDE SAMO ONI KOJI 100% VOZE, A NE DA SE PRIJAVE A DA NA KRAJU NE IDU A DA ZAUZIMAJU MJESTO NEKOM TKO BI IŠAO A NIJE BILO MJESTA ZA PRIJEVOZ

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!