Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Plamen vjere Ogulin - Rakovica - Oštarije

Nama je zadatak da preuzmemo plamen vjere u Rakovici na misi od biskupa koji će nam taj plamen vjere uročiti na kraju mise uz prikladne riječi uz to.

Mole se članovi BK BABAROGE, a i ostali ako hoće tko da ide u Rakovicu na misu i ima želju sudjelovati u tome svečanom činu da se javi na facebook BK Babaroge da bi išao.
Misa počinje u 11:00h, a mi bi trebali biti tamo već oko 10:30h. Taj plamen se još predaje isti dan na misi u Oštarijama u 19h, to mogu odnijeti i dva člana koja izraze želju ne moraju svi ići koji su vozili za Rakovicu.
Zašto vas to molimo da se javite ili prijavite, da znamo sa organizacijom prijevoza do tamo, a natrag bi vozili oni koji smatraju da mogu.
Ako je tko da bi vozili i tamo i natrag isto neka se javi ima nešto više od 100km, a dva člana već imaju koja bi to vozila, oni polaze od Tomislava u 08:00h.
Ako nije što jasno obratite se porukom ili osobno predsjedniku koji će vam sve objasniti još.

NAPOMENA:NEKA SE PRIJAVE I TO POTVRDE SAMO ONI KOJI 100% VOZE, A NE DA SE PRIJAVE A DA NA KRAJU NE IDU A DA ZAUZIMAJU MJESTO NEKOM TKO BI IŠAO A NIJE BILO MJESTA ZA PRIJEVOZ

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!