Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Zatvaranje biciklističke sezone 2016.

U sklopu redovnih godisnjih aktivnosti RBK Japod organizuje druzenje biciklista sa USK-a i šire vec tradicionalno pod nazivom Zatvaranje biciklisticke sezone, ovaj put 2016-te godine.

Druzenje je u sklopu Dana drzavnosti BIH.

RBK Japod ce u skladu sa svojim mogucnostima obezbjediti za sve ucesnike topli napitak (caj) i krofnu, a za clanove RBK Japod ce biti upriliceno produzeno druzenje u prostorijama planinarskog doma na Pljesevici!

Start je u 11.00 od gradskog sata, a povratak sa doma je u vlastitoj reziji u skladu sa raspolozivim vremenom ucesnika!

Dobro dosli i samo voziiii

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!