Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(srijeda)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Otvaranje biciklističke sezone Bihać 2017.

RBK Japod u skladu sa svojim godišnjim aktivnostima već osmi put tradicionalno organizira manifestaciju povodom nove biciklističke sezone, ovaj put za 2017-tu godinu i to na DAN NEZAVISNOSTI BiH. Na ovaj način biciklisti će svečano obilježiti jedan od praznika naše domovine te uz fin razgovor, čaj i krofne uživati u događaju koji se isčekuje sa nestrpljenjem.

Odlukom UO na sastanku održanom u utorak 21.02.2017. godine odlučeno je da ove godine destinacija bude Bihać - Planinarski dom (Međudražje).

Cilj je da i ove godine učestvuje što više ljubitelja biciklizma i druženja....dobro došli...

DATUM 01.03.2017.
DAN : SRIJEDA

OKUPLJANJE: 10.30 - GRADSKI TRG

START : 11.00 - GRADSKI TRG

RELACIJA: BIHAĆ - PLANINARSKI DOM (MEĐUDRAŽJE)-BIHAĆ

Ukupna dužina oko 25 km

NAPOMENA: Grupu će u polazku predvoditi iskusni biciklisti iz RBK Japod, a u povratku je slobodan izbor časa i načina povratka svakog od učesnika te zamoljavamo sve učesnike da isto poštuju. SVAKI UČESNIK UČESTVUJE NA VLASTITU ODGOVORNOST TE RBK JAPOD NE PREUZIMA NIKAKVU ODGOVORNOST ZA POVREĐIVANJE SEBE, UČESNIKA ILI OŠTEĆENJA OPREME!

OBAVEZNA BICIKLISTIČKA KACIGA, ISPRAVNE KOČNICE , REZERVNA GUMA, PUMPA I NARAVNO DOBRA VOLJA...

NEMA KOTIZACIJE...
SAMO VOZIIII....

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 25 km
WEB BICIKLIJADE rbk-japod.org/najave-voznji/otvaranje-bicik...