Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
12:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Otvaranje biciklističke sezone CoolTura 2017

Biciklistički klub Živinice tradicionalno, 8. puta po redu, organizuje otvaranje biciklističke sezone.

I ovog puta, kao i svaki do sad, pozivamo sve naše sugrađane i drage nam prijatelje iz okolnih gradova da nam se pridruže i time zajedno pokažemo koliko nas ima i da je vrijeme da se konačno počne rješavati pitanje biciklističke infrastrukture u našim Živinicama jer građani Živinica to zaslužuju.

Okupljanje svih učesnika je planirano od 11:00 do 12:00 sati kada je planiran start biciklijade.

Biciklijada je isključivo rekreativnog karaktera i ruta kojom će se voziti je prilagođena svima, od 7 do 77 godina :)

Gradski bulevar je mjesto gdje se okupljamo, krećemo i mjesto na koje se vraćamo.
Ruta kojom ćemo voziti je sljedeća: Gradski bulevar - "Markan" - Šarenjak - Litve - Križaljka - vožnja kroz grad - Gradski bulevar.

Nakon završene vožnje na bulevaru ćemo organizovati druženje i zabavne igre za najmlađe, ali i one malo starije koji žele da uzmu učešće u ovim igrama kao što su poligon spretnosti, spora vožnja, vožnja na zadnjem točku i sl.

Uz podršku prijatelja kluba za sve učesnike smo pripremili roštiljadu i osvježenje.

Prijatelji kluba koji su podržali otvaranje sezone su: Benzinska pumpa Šabanović, Capriolo Sport Centar, Hrastik, Auto škola Signal, Kakeš doo i Baš Doner.

Otvaranje sezone je podržao i načelnik općine Živinice Samir Kamenjaković.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 10 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/111655629180715...