Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

2 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

50 kn

Bike Rijeka Weekend 2017.

Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja.

Pridružite nam se 8. i 9. travnja na biciklističkom vikend druženju koje će ljubiteljima aktivnog odmora i rekreacije pružiti jedan drugačiji doživljaj područja oko Rijeke

Tijekom vikenda na raspolaganju su vam duže i kraće rute kojima ćete na 2 kotača obići najzanimljivije dijelove i atrakcije Kastva, Klane, Viškova, Jelenja, Čavli, Rijeke, Bakra, Kostrene i Kraljevice.
Rute prolaze dijelovima Biciklističke transverzale Riječkog prstena čija će atraktivna konfiguracija terena, kombinacija asfalta i makadama te jedinstveni pogledi na Riječki zaljev, učiniti ovu biciklističku pustolovinu ispunjenom i nezaboravnom.

Program:

Subota, 8.4. – Kastav (Fortica)
9:00 – 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (47 km)
https://goo.gl/ps5ReS
KRAĆA (29 km)
https://goo.gl/hxiIz6
16:00 Zajednički ručak

Nedjelja, 9.4. – Kraljevica (Frankopanski kaštel)
9:00 – 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (41 km)
https://goo.gl/x52KQ4
KRAĆA (23 km)
https://goo.gl/1jDyIf
16:00 Zajednički ručak

Info

Cijena: 80 kuna (2 dana)

Cijena: 50 kuna (1 dan)

U cijenu uključeno:
majica, vođenje, organizacija, ručak nakon svake rute, okrjepe, nagrade

Sudjelovanje na Bike Rijeka Weekend 2016 možete potvrditi isključivo putem online Prijave do srijede, 5.4.


NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene ruta prije starta svake rute.
Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 47 km
WEB BICIKLIJADE www.promotiv-turizam.hr/bike-rijeka-wee...