Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Terra Albona (Primavera) 2017.

Grad Labin, LAG „Istočna Istra“ i Brdsko biciklistički klub „Istra bike“ zajedno sa Turističkom zajednicom Grada Labina, Općinom Kršan i Turističkom zajednicom Kršan organiziraju proljetnu rekreativnu biciklijadu „Terra Albona“ za sve građane, ljubitelje biciklizma i rekreativce.

Biciklijada „Terra Albona“ manifestacija je koja je dokazala da je Labin 2016. godine bio jedno od najposjećenijih rekreativnih biciklističkih okupljanja Istre, ali i šire.

Na prošlogodišnjoj jesenskoj biciklijadi učešće je uzelo više od 200 biciklista svih uzrasta s područja Labinštine, ali i iz Rijeke, Pule, Pazina, Lovrana, Mošćeničke drage i Ogulina.

Biciklijada će ove godine imati i svoj proljetni karakter pa će se proljetna biciklijada „Terra Albona“ održati 23. travnja (nedjelja) na relaciji Park skulptura Dubrova – Nedešćina – Veljaki – Kršan – Nedešćina – Park skulptura Dubrova. Biciklijada je rekreativnog tipa, a dužina rute bit će oko 25 kilometara.

Polazak biciklijade je iz Parka skulptura Dubrova u 10,00 sati (okupljanje na parkiralištu Dubrova od 8,30 sati), a sudionici će obići tri obiteljska poljoprivredna imanja na području Labinštine, u Općini Kršan i Općini Sveta Nedelja, na kojima će degustirati lokalne delicije.

Sudionici će posjetiti i Festival samoniklog bilja u Kršanu.

Kotizacija za biciklijadu je 30 kuna, a za djecu do 10 godina se kotizacija ne plaća.

Registracija i uplata kotizacije vršit će se na dan biciklijade u vremenu od 8,30 do 9,30 na parkiralištu na Dubrovi.

Povratak u Labin se očekuje oko 15,00 sati, a postojat će i mogućnost da se sudionici biciklijade iz Kršana vrate u Labin organiziranim prijevozom što se svakako mora navesti prilikom prijave na biciklijadu.

Prijave se zaprimaju do 20. travnja na broj telefona 099 357 6998 ili info@lag-istocnaistra.hr.

Veselimo se ponovno zajedničkom druženju!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE25 km
WEB BICIKLIJADE www.labin.hr/otvorene-prijav...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/17871443...