(subota)
15:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada Klanjec 2017.

Okupljanje: Klanjec, Trg Antuna Mihanovića od 14,30 do 15,00 sati
Start: 15,00 sati
Ruta: Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) - Sv. Florijan - Sv. Filip i Jakov – Goljak - Radakovo - Movrač - Kraljevec na Sutli - Novi Dvori – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića)- 24 km, cca 3 km makadama
Pauza: Radakovo, 15-tak minuta (osigurana okrjepa)
Tempo:umjeren (15 – 20 km/h)

Za one koji dolaze autom od 14,00 sati je osigurano parkiralište kod osnovne škole (prema potrebi moguće je koristiti svlačionice i tuš u sklopu školske sportske dvorane).

Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom te ćemo koristiti jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati policijsku pratnju i redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, i sl.) kombi „metla“ će bit na začelju kolone tokom cijele biciklijade. Imamo jednu pauzu u Radakovom, 15- tak minuta. Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 12 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja)!

Osiguran besplatan ručak nakon biciklijade!


Biciklijada se organizira u sklopu proslave Dana grada.

http://www.klanjec.hr/dani-grada-klanjca-2/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE24 km
WEB BICIKLIJADE www.klanjec.hr/dani-grada-klan...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/108852743015122...