Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Banjski biciklizam 2017

Treća sreća, kako naš narod kaže. Doduše, daleko od toga da i prve dve akcije biciklista PD Vis nisu bile uspešne, ali idu sve lepši dani pa je za očekivati da svaka sledeća akcija bude bolja od prethodne. Biciklisti PD Vis pozivaju sve zainteresovane bicikliste Lazarevca (a i šire) na treću zvaničnu akciju ove sezone. U planu je vožnja do Banje Vrujci (ponesite i kupaće kostime – ako nas vreme posluži) preko Bogovađe, a povratak preko Mionice, Markove Crkve, Pepeljevca i Lajkovca. Ukupna dužine rute je oko 70 km.

ruta: https://www.facebook.com/events/1242803582484442/permalink/1242805952484205/

Polazak je u nedelju, 21.5., u 9:00 ispred Skupštine opštine, a trebalo bi doći bar 5-10 minuta ranije. Povratak je planiran u kasnim popodnevnim časovima, pri dnevnoj svetlosti.

Poželjno je poneti kacigu, pumpu, rezervnu gumu. Nemamo organizovane obroke, tako da je potrebno poneti i neki sendvič, čokoladicu, bonžitu i sl.
Usput ćemo se zaustavljati ispred lokalnih prodavnica tako da će biti moguće i kupiti nešto za hranu i piće.

Vozi se po propisima u uslovima otvorenog saobracaja. Svaki učesnik snosi odgovornost za svoje postupke u toku vožnje i vozi na sopstvenu odgovornost. Maloletne osobe mogu da učestvuju samo u pratnji punoletne osobe.Organizator ne snosi posledice nepoštovanja propisa kako prema sebi tako i prema trećim licima.

Više o Banji Vrujci možete videti na www.banjavrujci.org.rs

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE70 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/124280358248444...