(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

11. Turopoljska biciklijada

Tradicionalna rekreativna biciklijada velikogoričkih HNS-ovaca na kojoj se svake godine okupi nekoliko stotina biciklista svih uzrasta.

Prijave se primaju na hnsgorica@gmail.com do SUBOTE, 27.svibnja.2017

Kreće se ispred Muzeja Turopolja u 10 sati.

Slijedi vožnja kroz Veliku Goricu, na zaobilaznicu do Rakarja, Kobilića, Bapča, Lazine, Novog Čiča i Jagodnog gdje je na 14. kilometru odmorište.
Nakon osvježenja nastavlja se preko Ribnice do Čičke Poljane preko novog mosta na Odri do cilja u "Odranskom ribiču" (na 22. kilometru), gdje vas čeka vođeni zabavno-sportski program do 16 sati, kad je organiziran povratak kraćom rutom preko Kuča do Velike Gorice.

Kolona biciklista ide uz pratnju policije, medicinske pomoći i naravno kombija, ako netko od biciklista izvanredno zatreba prijevoz.

Svi sudionici-biciklisti koji se prijave na vrijeme (do subote, 27. svibnja 2017. ) dobit će bon za ručak. te majicu Biciklijade i osvježenje na odmorištu.

U prijavi Vas ljubazno molimo da navedete Vaše ime i prezime, broj telefona i adresu.

Na odredištu ćemo osigurati rekvizite za sportske igre (nogomet, badminton, bela), te veći broj stolova sa klupama i suncobrane.

Birat ćemo i ove godine Miss i Mistera Biciklijade.

Pratite naše internetske stranice www.hns-vg.com.hr kako biste dobili najnovije informacije.

Molimo da svoj dolazak na start planirate barem 30 minuta ranije radi evidencije i podjele bonova.

Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću zaštitu od sunca i nešto vode, a posebno na to pripazite ako vodite i djecu sa sobom.

Ako želite, ponesite i vlastite sportske rekvizite.

Svi sudionici Biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na Biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da Biciklijada protekne u veselom ozračju.

Dobro nam dosli!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE40 km