(nedjelja)
08:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada "Bajsom i žlicom po Podravini" 2017.

Pridružite nam se na drugoj gastro - etno biciklijadi "Bajsom i žlicom po Podravini" u kojoj ćemo pomoću bicikla i žlice upoznati Podravinu kakva je nekad bila :)
Biti će to dan ispunjen cjelodnevnom vožnjom (87km), dobrom klopom (3x), lijepim mjestima koje ćemo posjetiti (Etno kuće u Brodiću i restoran Dravska iža u Križnici), zanimljivim događanjima u kojima ćemo sudjelovati (Big Jump – veliki skok u Dravu) i odličnim druženjem.


PROGRAM BICIKLIJADE „Bajsom i žlicom po Podravini“

Dana 09.7.2017. godine održati će se druga gastro - etno biciklijada „Bajsom i žlicom po Podravini“ sa okupljanjem u 8.00 sati u centru grada na parkiralištu pored Zagrebačke banke u Virovitici.
U 8.30 krećemo na vožnju prema selu Brodić koje je udaljeno 38 km od Virovitice. Kratku pauzu napraviti ćemo kod visećeg mosta kod Križnice.
Planiran dolazak na imanje "Etno kuće obitelji Karlovčan" gdje ćemo biti na doručku je oko 11.30. Nakon doručka slijedi razgledavanje tog prekrasnog imanja koje je pravi muzej starina Podravine.
U 13.30 krećemo na vožnju nazad do izletišta na obali Drave kod visećeg mosta za Križnicu. Po dolasku sudjelovati ćemo na obilježavanju Dana europske Amazone, a vrhunac te priredbe biti će "Big Jump" - veliki skok u Dravu. ( planirate li skočiti u Dravu ponesite kupaće ;) )
Normalno da jedan takav događaj ne može proći bez tradicionalne podravske kuhinje i degustacije odličnih vina ;)
Nakon priredbe odvesti ćemo se do restorana „Dravska iža“ u selu Križnica. Restoran "Dravska iža" poznat je po pripremi ribljih specijaliteta i tamo će nam ljubazni domaćini prirediti ručak od dravskih riba.
Nakon ručka i odmora krenuti ćemo nazad za Viroviticu.
Planirani povratak u Viroviticu je oko 18h.


VAŽNE OBAVIJESTI!! (molim Vas pročitati)

Zbog ograničenog broja mjesta i broj prijava smo morali ograničiti na 150, zato prijavite se što prije i uplatite kotizaciju i time rezervirajte svoje mjesto.
Kao valjana prijava na biciklijadu smatra se uplata kotizacije od 70 kn na račun turističke agencije:
Boho Travel Art
Adresa: Mosorska cesta 11, Omiš 21310, Croatia
IBAN HR6423400091160395333
sa naznakom „za biciklijadu“, i slanje kopije te uplate na mail adresu info@nippyadventures.com
Što znači da se prijava na ovom Facebook događaju smatra samo znakom namjere da ćete nam se pridružiti ali nije dovoljna kao pravovaljana prijava na biciklijadu.

Prijave sudionika sa kopijama uplatnica potrebno je izvršiti do 7.7.2017.g
Na dan biciklijade svi učesnici koji su uplatili kotizaciju dobiti će dva bona, jedan za doručak u Brodiću i drugi za ručak u Križnici.
Ukoliko se prijavite nakon tog datuma, ili na dan biciklijade ne možemo vam garantirati osiguranu hranu, ali Vam možemo garantirati dobru zabavu ako se ipak odlučite provozati sa nama.

*Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se toplo preporuča.

*Kao sudionici u prometu obratite posebnu pozornost na vlastitu sigurnost kao i na sigurnost ostalih sudionika biciklijade i svih drugih učesnika u prometu.

*Isto tako bih vas zamolili da imate na umu da je ovo cjelodnevna vožnja i da je cijela ruta biciklijade dugačka 87 km. Molimo vas da iskreno procijenite dali imate dovoljno dobar bicikl i dali ste sami u dovoljno dobroj kondiciji za takvu dugačku vožnju.

*Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve nesretne slučajeve tijekom biciklijade niti za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.
Pravo sudjelovanja na biciklijadi ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i PRIHVAĆA UVIJETE OSLOBAĐANJA OD ODGOVORNOSTI.

Kao i sve prijašnje biciklijade i ova je rezultat dobre suradnje, ovaj puta između Turističke zajednice općine Pitomača (Discover Pitomača - in embrace of Podravina & Slavonija), turističke agencije Boho Travel Art i portala za promicanje cikloturizma Nippy Adventures.
BIKE - HAVE FUN - ENJOY LIFE :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE87 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/442895259436476...